Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghid PlayStation 4
-
Junior Member

Originally Posted by
Khufu
Felicitari pentru achizitie.
De cumparat jocuri, poti cumpara din magazine cand sunt la oferta (daca nu vrei sa dai mult) sau de pe site-uri gen OLX, second hand. Trebuie doar sa nu fie zgariat blu-ray-ul jocului.
Contul de PSN il poti face pe RO (este gratuit), profiti de faptul ca Sony ne recunoaste si pe noi ca tara suportata. PS+ il poti achizitiona pe acelasi cont RO, iti va fi mai usor sa adaugi un card si sa cumperi direct jocurile de pe Store sau sa iei un wallet top up din Altex (sa aiba steag cu Romania pe el, altfel nu poti sa il adaugi) pe care il poti activa pe cont pentru a avea bani acolo. Cel mai bine este sa il activezi pe contul tau (primar), va putea sa joace ce ai jucat si tu, dar trebuie sa selectezi tu de prin optiuni ce crezi ca ar fi potrivit sa poata sa acceseze si ce nu (jocuri, browser, etc).
Spor

Multumesc pt raspuns ,
doar inca o intrebre si ma consider descalcit
,
Deci , eu fac cont PS+ activat pe contul principal, el cu contul secundar poate intra pe PS+ sa joace ?jocuri ce setez eu ca poate sa joace inclusiv online , multiplayer? Ideea este ca el sa poate sa utilizeze PS+, sa beneficieze de toate facilitatile , eu prin contul principal doar sa pot filtra continutul la care sa aibe acces . Multumesc.