Single post: Ce ne-am cumparat azi - movies/tv series

1. #829 SP
    Member Mousey's Avatar
    Cate ceva din ce am mai pescuit de la ultima postare:

• Stalker - Criterion UK - Amazon: asta trebuia sa vina de prin vara, dar s-a pierdut pachetul
    • Safe - Criterion USA - eBay: nu stiam de film, dar Todd Haynes e un regizor bun si am prins pret decent
    • Wolf & The Pumpkin Eater - Indicator - Amazon: Wolf e ceva thriller/horror cu Jack Nicholson varcolac, intotdeauna binevenit ; The Pumpkin Eater iarasi nu prea cunosc dar imi place Anne Bancroft
    • Salo - Criterion USA - Amazon: varianta lui Pasolini a celor 120 de zile ale Sodomei, adaptata secolului 20; scarbosenie garantata
    • Woody + Outlaw Gangster VIP - Arrow Store: lichidare de stocuri, pret bun la toate (25+25+20 lire)

bonus:
    • Region Free BD Player - ca sa ma pot uita in sfarsit la filmele din regiunea A; a stat un an in watchlist pe amazon, in sfarsit a scazut pe la 100 lire
    • poza cu colectia upgraded (e de vreo luna, deci s-au mai intamplat chestii de atunci)

Ma tenteaza sa incep sa-mi iau filmele noi (gen Blade Runner 2049) in Blu-ray 4K, chiar daca nu am TV/player inca, am vazut ca vin si cu Blu-ray 1080p. Sa vad cum imi reorganizez bugetul si pentru asta. Unul nou e cam 25 de lire, dar nu stiu de ce am impresia ca o sa scada in viitorul apropiat. In alta ordine de idei, mai am cateva comenzi pe drum de la Amazon si eBay, si gata pe 2017. Noroc cu prima de Craciun, altfel intram in rezerve .
    Attached Images Attached Images 4films.jpg update.jpg woody.jpg salo.jpg blu.jpg