Tariceanu, acest scorbelici...
Romanii nu mai au forta de acum 28 de ani (mamaaa, cat a trecut de atunci si cum am ajuns intr-un rahat similar). Multi sunt obositi, frustrati, la si mai multi nu le pasa, caci, nu-i asa, lsa-o bah ca merge si asa.

Din pacate politetea pancartelor si iesirilor din Februarie incoace este egala cu zero, caci sugi-pusii astia de asa-zisi politicieni (caci ce fac ei de multi ani incoace nu are treaba cu ce gandeau si faceau politicienii de acum aproapel un secol) si-au dat seama ca nu pot fi atinsi (bine, daca nu se intampla sa te loveasca ei cu masina). Il injuri pe dracnea si tariceanu, faci misto de ei, asa si? Ei stau bine merci in conace, au n proprietati pe-aici, conturi prin Zanzibar etc.
Nu-s de acord cu violenta, insa numai un act necugetat ar trezi 80% din populatie sa iasa sa ii terfeleasca nitel p-astia din culcusul lor cald. Tara asta are inca destui oameni curati si capabili ce ii pot pot inlocui cu brio (si nu doar pe cei din guvern, ci si pe cei locali - sigur stim cu totii destule specimene ce sunt stapani pe diverse zone agricole, industriale, baronasi peste oras etc.)
Dar Romania din 2017 seamana doar in teorie cu V de la Vendetta, practica din nou ne omoara.