Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
24-12-2017 01:22 #7354 SP
Junior Member
Am luat de black friday skyrim si assasins creed origins fara vpn. Cu visa si adresa de us simplu.
Insa pt witcher 2 (xbox 360) a trebui sa simulez un ip de us. Si a mers. Deci asta la sfarsitul lui noiembrie.
Vezi daca nu reusesti direct de pe store , cumpara de pe amazon digital gift card pt xbox de cati dolari ai nevoie. Si dai redeem la codul pe care ti-l vor trimite aia de pe amazon , in contul de microsoft sau in xbox. Eu asa am mai facut de cateva ori. Am prins oferta odata de gift card de 10 dolari vandut cu 9 dolari si am luat mai multe bucati.