Single post: Console Games Awards - Game Of The Year 2017
-
Senior Member
Mie mi-a placut Wolfenstein 2. Apreciez la seria asta faptul ca macar incearca sa faca o poveste buna. Am jucat foarte putine FPS-uri in ultimii ani cu o poveste macar decenta. Nu spun ca nu exista momente WTF ca cel din video-ul de mai sus, dar mi-a placut foarte mult. Nu pot sa spun asta despre shooterele alea care ofera campanii in bataie de joc de 4-5 ore, dupa care se asteapta sa intri in multiplayer si sa cheltui cat de mult posibil pe skin-uri si/sau elemente pay-to-win. Poate ca e si lacomia asta parca omniprezenta in industrie care ma face sa apreciez mai mult un joc ca Wolfenstein, pe care il cumperi, il joci, nu ai costuri aditionale si iti ofera si niste enjoyment. Poate ca daca iesea acum 5-10 ani, nu mi se parea la fel de grozav.
Pentru mine, titlul de GOTY il merita Cuphead. Nu l-am terminat inca, mi se pare destul de greu si nu sunt extrem de skilled, dar am ramas foarte impresionat. E un joc care nu seamana cu nimic altceva din ce am jucat, iar art style-ul si level design-ul sunt fabuloase. Nu mai vorbesc de muzica. Desi au iesit si anul acesta jocuri bune si foarte bune, parca nu exista nimic la fel de unic precum Cuphead. Rar ma mai incearca sentimentu' ala de uimire desavarsita cand joc ceva, tocmai de-aia pentru mine joculetul asta e acum ce a fost Witcher 3 in 2015.
Mi-a placut destul de mult si South Park. Am inceput recent sa joc PUBG si imi place alarmant de mult, desi are o tona de probleme chiar si dupa ce a iesit din Early Access. In rest, alte titluri populare gen COD sau Destiny nu prezinta niciun interes pentru mine, dar mai am de jucat o tona de chestii din 2017 ca Prey, Resident Evil, AC Origins, expansion-ul la Dishonored etc.