Quote Originally Posted by musat View Post
Poate lucreaza la Emag (intr-o functie mai mare) si din punctul lui de vedere asa se vede. Sfatul meu este sa comande si el ceva de pe site si sa vada in cat timp ajunge "produsul aflat in stoc". Si dupa aia sa vina sa ne explice de ce se livrareaza intr-o saptamana un produs din stoc intr-un cartier din Bucuresti ! Si mai ALES de ce lucreaza cu Posta? In conditia in care nu ma lasa sa aleg livrarea la showroom ci NUMAI la Posta? Am stat 6 zile sa livreze o comanda "din stoc" la Posta, inca doua zile (weekend - nu lucreaza Posta) si am mai stat 25 de minute la o coada de DOUA (2) persoane aflate in fata mea sa ridic coletul. Desi la showroom am ridicat 2 comenzi in maxim 5 minute inclusiv plata la casierie. Livrarea este PRAF !!!!
P.S. Vorbesc din propia experienta cu livrarea produselor, asa cum si restul au avut, nu neaparat facand nu stiu ce calcule privind firma de curierat!
Am comandat, nu de la asta a plecat discutia, ci de la, daca PCG = Emag, apoi am explicat ceva legat de curieratul si livrarile din RO, dar daca zici ceva de asa ceva devii paria instant se pare.