Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Discutii legate de eMag.ro
-
Admin
Kralizeh: iti acorzi prea multa importanta. Nu ma adresam tie, ci in general... celor care cred ca problemele eMag sunt pure inventii. Cat despre faptul ca e "la mintea cocosului" ca sunt probleme in perioada Craciunului, eu tocmai ti-am dat exemple doua probleme de acum 6 luni - unde e legatura cu cocosul de Craciun? Daca citeai si mai atent threadul, observai ca problemele nu au legatura cu o anumita perioada a anului, ba din contra au luat-o pe aratura de un an-doi (threadul fiind din 2014 totusi)...
In final iti recomand sa nu te stressezi asa tare si sa incerci sa realizezi ca discuti cu oameni care au probleme cu o companie care ar trebui sa fie la un alt nivel. Daca oamenii aceia vin cu exemple si cu situatii clare iar tu vii precum Dragnea si le spui ca nu e de la eMag ci e de la strazi, nu ai cum sa nu te astepti la o astfel de atitudine la adresa ta. Cat despre retragerea de pe forum, it's all upto you! We are gamers. We don't like quitters anyway! Good luck!