Quote Originally Posted by blondutzu View Post

Siberia are vreo 2 biomes (ecosisteme cat de cat diferite), are o densitate de vreo 2 persoane pe km2, si nu se intampla nimic interesant pe acolo.
Identitatea unei zone nu o poti contura doar din paleta de culori si directie artistica. Este important sa pui accent pe activitatile oamenilor din zona, pe locatii/constructii iconice (landmarks) etc.
Asa o fi, dar sunt unele situatii cand prefer jocuri mai pustii si continut mai mic, dar care sa fie bun si de calitate, decat sa fie doldora de inutilitati.
Far Cry 3, cu toate ca a avut un continut mult mai captivant decat Far Cry 5 (care e mai mult axat pe impuscat taranoi sudisti ca-n CoD si curse de masini decat pe explorare) , parca erau momente cand simteam ca era prea PLIN.
Pentru niste insule de prin Pacific mi s-a parut ca a avut o fauna mult prea bogata.
Ce compensa in schimb era exotismul activitatilor umane intr-adevar, mai ales si in Far Cry 4 si Far Cry Primal (de Far Cry Blood Dragon nu comentez, stiu ca a fost doar o gluma nevinovata de 1 aprilie).

In Far Cry 5, in afara de vaci, ursi, lupi, cerbi, lei montani si bufnite, ce altceva o sa mai vezi?
Ce cultura exotica vei intalni in afara de taranoi sudisti?
Vei intalni macar indieni nativi?


In ce priveste Siberia, cu toate ca e densitate mica, tot e populata de 36 milioane de locuitori si sapte specii de animale.
Bine, la cum improvizeaza Ubisoft, sigur vom vedea vreo 15.
Si atentie, acolo dai de TIGRI SIBERIENI sau Ursi negri si ursi polari mai in nord sau leoparzi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Siberia

Si gasesti in Siberia o gramada de triburi, populatii de diferite culturi exotice precum cele mongoleze, kazace, uralice, manchu, sau rusesti.
https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Siberia

Oricum, ar fi fost o destinatie mult mai interesanta decat Montana.