Single post: Clubul Xbox One X
-
16-01-2018 15:41 #1445 SP
Junior Member
Am avut ea access vreo 3 luni , in special pt battlefield 4 , fifa 16 si nfs rivals. La dragon age m a enervat faptul ca ai party din 4 caractere ce trebuie controlate unul cate unul. Am nevoie doar de Geralt nu de 4
m-as apuca de mass effect toata seria dar cum ai zis si tu e nevoie de timp. Am facut o medie si in ultimele 20 luni am jucat cam o ora pe zi. Adica am intrat la achievements la jocuri, si am adunat la fiecare in parte numarul de ore jucate
asta pt ca microsoft nu-ti arata un nr total de ore..era greu de implementat..
Am pt game pass luna aia moca data la xbox one x si ma gandeam s o folosesc pt darksiders warmastered edition. Mai ales ca o sa apara darksiders 3 in curand.
In principiu mi am propus sa cumpar jocurile noi la aproximativ o luna de la aparitie cand prind si vreo promotie (reduse de la 60 la 48$). Totusi am vazut ca daca ai si gold dai 42$ sau cam pe acolo se invart sumele. Si ma gandeam daca merita sa iau un an de gold , in conditiile in care cumpar cam 10 jocuri pe an in medie. Cred ca diseara activez alea 14 zile de gold de la xbox one x si vad ce e interesant si pe multiplayer. O sa ma uit si pe lista cu jocurile gold sa-mi fac o parere.