Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
22-01-2018 16:20 #2520 SP
Member

Originally Posted by
Shymano
Cred ca n-ai inteles situatia ... aici nu-i vorba ca n-am intrat eu pe net sa vad ce preturi au.
Tocmai, ca am intrat ...
Ideea e ca pe site avea un preț, 898.90 lei.
In magazin omul era la calculator ... ii zic ce vreau, cauta in calculator, zice "ok, este in stoc, sa-l aduc din spate" ... apoi cand vine cu consola, intra iar pe calculator si-mi zice "stiti, pretul e, de fapt, 1150 (sau 1200, nu mai stiu cat a zis)".
"Pai ...??", il intreb.
Ridica din umeri ... se uita la mine si-mi zice ca el a renuntat demult sa mai inteleaga sistemul ala al lor idiot.
Intr-un final, consola am luat-o la acel pret de 898.90 lei, dar cu comanda pe site, fara sa o pot ridica din magazin, unde era 1200.
Asta era supararea mea, ca acelasi magazin are preturi diferite la acelasi produs.
Daca nu sunt in stare sa acordeze preturile on-line cu magazinul fizic, sa-si schimbe numele la unul din ele.
Sau sa precizeze exact ca preturile on-line nu sunt aceleasi cu cele din magazinul fizic.
Sti cum e asta ? Ei comanda doar o consola la promotie iar restul sunt bagate pe pret normal , pe ei intereseaza profitul nu promotile sa fie expuse in magazine fizice .
Ps.Eu am facut si reclamatie la altex ca au expuse jocuri 200+ iar promoti zero si tot aceiasi prostie e expusa in mangalia.