Quote Originally Posted by Shymano View Post
Cred ca n-ai inteles situatia ... aici nu-i vorba ca n-am intrat eu pe net sa vad ce preturi au.
Tocmai, ca am intrat ...
Ideea e ca pe site avea un preț, 898.90 lei.
In magazin omul era la calculator ... ii zic ce vreau, cauta in calculator, zice "ok, este in stoc, sa-l aduc din spate" ... apoi cand vine cu consola, intra iar pe calculator si-mi zice "stiti, pretul e, de fapt, 1150 (sau 1200, nu mai stiu cat a zis)".
"Pai ...??", il intreb.
Ridica din umeri ... se uita la mine si-mi zice ca el a renuntat demult sa mai inteleaga sistemul ala al lor idiot.
Intr-un final, consola am luat-o la acel pret de 898.90 lei, dar cu comanda pe site, fara sa o pot ridica din magazin, unde era 1200.
Asta era supararea mea, ca acelasi magazin are preturi diferite la acelasi produs.
Daca nu sunt in stare sa acordeze preturile on-line cu magazinul fizic, sa-si schimbe numele la unul din ele.
Sau sa precizeze exact ca preturile on-line nu sunt aceleasi cu cele din magazinul fizic.
Sti cum e asta ? Ei comanda doar o consola la promotie iar restul sunt bagate pe pret normal , pe ei intereseaza profitul nu promotile sa fie expuse in magazine fizice .
Ps.Eu am facut si reclamatie la altex ca au expuse jocuri 200+ iar promoti zero si tot aceiasi prostie e expusa in mangalia.