Cred ca au sistemul varza, dupa atatea mega vanzari. Acum 3 zile am comandat niste chestii, printre care si un produs care era "ultima bucata in stoc". Toate bune si frumoase... selectez sa achit cu cardul deja salvat la ei (nu m-am invatat minte se pare, dar deh... cand vrei sa faci totul rapid si sa scapi de o comanda...). Dupa asta imi apare mesaj cum ca nu mai pot sa finalizez comanda, pt. ca produsul respectiv nu mai este in stoc. Zic asta e... renunt la toata comanda, da-o incolo! Intre timp, primesc email ca a esuat plata, dar ca pot sa reincerc (atentie, cu tot cu produsul respectiv in comanda). Am dat din nou, a mers. Ieri am primit produsele, inclusiv cu cel care nu mai era in stoc.

In concluzie... eu cand am dat sa achit comanda, sistemul a scos automat ultima bucata din stoc de pe site... si a fost mai rapid decat sistemul de plati. Tare, nu?

---------- Post added 04-02-2018 at 14:00 ----------

Azi una si mai tare. Am zis sa incerc si eu sistemul lor de livrari rapide (valabil doar in Bucuresti). Platesti extra, dar ti se livreaza chiar si Duminica (doar anumite produse). Comandat, platit, ales interval orar intre 10:00 - 13:00. Ma suna curierul pe la 13:00, sa ma intrebe daca gaseste pe cineva in locatie. Sun acolo pe cineva, sun inapoi la curier sa-i confirm ca este. Ma suna peste 10 minute sa ma intrebe care e interfonul... Dupa care peste cateva minute iar: "Boss, avem o problema!"... E clar! Ia sa vedem... "Eu pe borderou am trecut coletul, dar coletul nu-l am!"... WTF eMag?