Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
09-02-2018 10:54 #2543 SP
Member

Originally Posted by
mixedbi
Salut, am comandat saptaman trecuta un Ps4 si un gamepad Marvo GT-016. Gamepadul nu functioneaza, l-am testat pe 2 calculatoare si nimic. Am fost cu el intr-un magazin fizic pentru a-l schimba/returna dar mi-au zis ca returul se face doar online. Intrebarea mea, eu voi suporta taxa de retur? E cumva o regula conform careia problema trebuie semnala in 48h (au trecut)?
Multumesc!
Hello. Se poate face retur si in magazin. Unde ti s-a spus mai exact ca trebuie doar online?

Originally Posted by
chris diaz
Cand o sa fie stoc suficient la consola Xbox One X?
Tocmai ce ne-a sosit de curand stoc nou si suficient. 

Originally Posted by
wd87
@Media Galaxy
o sa mai aveti Rise Of The Tomb raider 20 Year Celebration in stoc? varianta normala nu cea cu artbook
O sa mai aducem in stoc aceasta editie. Momentan asteptam informatii de la furnizor.

Originally Posted by
Crixus
Salut, editia Limited Edition de la "Life Is Strange: Before the Storm" o veti aduce?
Dap. Urmeaza in curand sa o listam pe site.