Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
Întrebare pt cei care au LG B7: cum se comporta acum dupa ce a mai trecut ceva timp de la achiziție? Merita sa-l iau la prețul de de 7000 de lei? Pt gaming pe Pro si One S si ocazional Netflix si filme.
Daca te ajuta si feedback-ul meu, go for it pentru ca nu vei regreta, la 7000lei mi-as mai lua inca unul pentru dormitor daca as avea bani
Nu iti poate garanta nimeni acele 100.000 de ore functionare cum spun cei de la LG dar fa o socoteala simpla si ai sa vezi ca nu ajungi nici la jumatate in 7-8-10 ani oricat te-ai chinui.

Ca sa exprim putin mai plastic cam ce poate face acest TV, chiar daca unii colegi de forum ma vor judeca, m-as arunca sa afirm ca un joc poate arata mai bine pe acest TV conectat la un PS4/1080p cum am eu acasa decat pe un PS4 Pro conectat la un TV mainstream 4K, daca poti ignora diferenta de AA.
Am fost la un prieten care are PS4 Pro dar un TV LED 4K putin mai mainstream si am intrat in Horizon Zero Dawn, iar cand m-am intors acasa mie mi se parea ca se vede mai bine la mine in 1080p, asta a fost experienta mea.
Si nu ma refer la un TV 4K din ala cum fac astia reclama la TV la "doar 1799.99 RON" care se vede mai prost decat HX800-le meu de acum 8 ani, era un TV bun de la Samsung daduse si el 4-5000 de lei pe el.
Cam asta face acest televizor din orice arunci inspre el, iar la acel pret m-as duce sa il cumpar azi, acum.