Pai facem un exercitiu simplu, sa spunem ca esti atat de norocos incat sa il utilizezi 12 ore/zi. We have bills to pay come on...
Dupa niste calcule asta inseamna ca te duci undeva la 4032 de ore/an. In 10 ani sa zicem, inmulteste cu 10.

Ei se lauda cu 100.000 de ore, eu nu-i cred, dar tu nu te duci nici la jumate.
Si oricum, nu vad pe nimeni sa tina un TV 10 ani, cel putin nu cu pretentii de main TV in the house, ca o sa vrei 8K si asa mai departe.

Sigur, nimeni nu iti poate confirma ca o sa te tina X numar de ore.
Tata a schimbat cutie automata cu totul la masina noua cu 6500 km... nici jeg pe presuri nu avea inca. Baba mea facea 15 ani in anul in care am vandut-o si parca intinerea, era ca vinul.
Daca te uiti la hateri pe youtube te vei speria, daca te uiti la alti oameni care fac review acestui TV si explica ca nici daca te chinui nu reusesti sa ii cauzezi burn in vizibil, te va incanta.
Sincer, orice produs cu o tehnologie noua este supus unei anumite marje de failures... asta nu inseamna ca nu ne mai cumparam televizoare de ultima tehnologie doar ca sa nu cada drobul de sare.
Si oricum tehnologia OLED are deja niste ani, nu e ca si cum modelele 2017 au fost primele.

Parerea mea, go for it, iti poti extinde garantia eu am extins-o cu 3 ani deci am in total 4. Nimeni nu imi garanteaza ca voi mai trai nici eu cei 4 ani so... bucura-te de el acum.

Uite, ca sa te linistesti si mai mult explica baietii astia aici ca nici daca te chinui nu reusesti sa ii cauzezi tu burn-in. Ca se poate intampla da... orice se poate intampla, chiar si sa lanseze Microsoft Xbox Live in Romania si sa ma fereasca pe mine de atac cerebral, dar e putin probabil