Si eu sunt unul dintre cei care a cumparat de pe Shopto.In ultima perioada nu mai cumparasem nimic de la ei si chiar au sters datele cardului.Am un Mastercard in euro la BRD Ploiesti.Ma duc ieri la banca.Spun:vreau sa pun niste banuti pe card dar....este sigur? ca uite il folosesc la plati online si am cumparat de pe shopto..le spun toata povestea.. A venit avertizare de la Mastercard de fraudare?
Nuuuuu,puteti sa puneti linistit,merge.Dupa ce pun banii incerc sa fac o plata.Nu merge.Se aprinde beculetul...hopa,nu o fi blocat?Sun la banca,nu la Ploiesti evident si aflu ca am cardul blocat.Si intreb ca omul:nu era normal sa fiu instiintat?Plus ca am mai fost si la banca centrala din Ploiesti si am intrebat.
Mda....Ca mi se va schimba cardul gratis in 10 zile nu ma incalzeste.Bine ca nu mi-am luat vreo teapa.
Puteti sa ghiciti cine o sa se duca la banca si o sa inchida toate conturile de la ei si o sa le faca putin scandal ?
Sunt destule banci pe piata care te servesc mai bine si au grija de clientii lor