Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
01-03-2018 00:26 #1504 SP
Junior Member
Revin din nou cu o rugaminte la voi
Avand in vedere ca am doi nepoti si implicit trebuie sa am doua controlere wirelles , va rog frumos sa imi recomandati si mie aici sau prin PM ( ca sa nu se considere ca faceti reclama ) :
1 - o firma/un model de acumulatori pentru cele doua controlere
2 - un dock station/statie de incarcare duala pentru cele doua controlere
Eu am studiat putin piata , dar vad ca este o oferta destul de larga si nu stiu care ar fi firma/modelul cel mai fiabil de acumulator/statie de incarcat
Vad ca atat controlerul original cu care a venit consola , cat si cel cumparat separat de la a....x sunt identice la conexiuni/conectori , diferind doar putin culoare :
- cel original e un negru/negru
- cel cumparat separat e tot negru , dar o tenta mai deschisa
Amandoua folosesc 2 baterii normale ( nu subtirii ) si nu stiu cat de fiabile in timp sunt bateriile din comertul nostru
Daca stau printr-un depozit cu temperaturi apropiate de zero grade pe vremea asta .......
Multumesc anticipat de raspunsuri