Quote Originally Posted by PS4&PS3 View Post
Pai tu ai platit o bucata de joc si vroiai ca magazinul sa scoata din stoc doua bucati de joc?

Nu, eu vroiam 3 bucati nu 2. Si am platit una singura intr-adevar dar am platit-o din tot sufletul nu asa casual cum se plateste normal, asa ca meritam 4.
Iar daca primeam 5 si returnam una ca sa raman cu 4, ca apoi prin anularea comenzii + inca 3 bucati din magazin sa am 6, dar frumoase.

Quote Originally Posted by swenkyk9 View Post
Și ce treabă are asta cu faptul că mi-au anulat o comanda cu un produs aflat pe stoc in momentul plasării comenzii?

Dacă tu crezi că nouă, clienților, ne pasă de cum își gestionează firmele stocurile și ce se întâmpla in “spate”, te înșeli, nu așa funcționează relația client - firmă.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu, eu ti-am explicat doar ca exista acolo un sistem defectuos, iar tu ii faceai pe toti la gramada "nesimtiti", cand o mare parte din ei nu sunt.
Eu foarte rar ma insel si chiar si atunci am dreptate din bulan, e un defect pe care mi-l asum.
Sa stii ca daca scrii cu sh si tu tz nu esti nici mai fioros nici mai interesant, take it easy sa nu obosesti.