Cel mai probabil ai dreptate cu calitatea, n-am verificat, am luat-o asa dupa ureche. Avand in vedere ca ascultam un tech house usor overproduced probabil a fost wishful thinking din partea mea.

Deezer nu am folosit, pana acum am stat in Apple Music, dar indexarea la Apple Music are niste neajunsuri si desi am gasit cateva piese super obscure, overall nu imi place ca nu gasesc mult din muzica pe care o caut. Spotify pare sa aibe o librarie usor mai eclectica (din nou, nu am date empirice, ma bazez doar pe esantionul super limitat de piese pe care le caut eu) sau cel putin una mai croita pe ce-mi place mie.

Am doar o curiozitate legata de spotify pe PS4, poate stiti vreunul raspunsul inainte sa scap de la munca si sa verific acasa. Mai streamui cate un speedrun pe twitch din cand in cand si avand in vedere ca le fac live ca sa fie si single-segment dovedit si sa nu existe dubiul vreunui machine run, scot direct output-urile din consola. Intrebarea mea e urmatoarea: canalul audio include doar sunetul jocului sau si app-urile din background (in cazul asta, Spotify) in stream?

Stiu ca in cazul mic-ului alegi din sharing options daca sa fie inclus in stream, dar din cate stiu nu exista toggle pentru alte surse de sunet.