Single post: Spotify lansat in Romania!
-
Senior Member
Cateva pareri din partea cuiva care a folosit Spotify cu VPN pana acum:
- Este binevenit pentru tarisoara noastra. Ziceau unii la Rock FM, parca: "A venit Spotify in Romania, acum sa aiba lumea mai multa muzica proasta sa asculte". Lol, ce crispati. Daca nu ai gusturi, normal ca asculti porcarii. Exista genuri pentru toti, chiar si puristi.
- Pretul este foarte bun, sincer ma asteptam sa aiba acea conversie stupida USA-EU - 9.99 Euro.
- Calitatea pe Premium version este mai buna, dar asa este, Tidal se lauda cu cea mai buna calitate. Pacat ca altele il trag in jos pe cel mentionat.
Folosesc Google Music de ceva timp si chiar imi place si acela. Au o aditie foarte misto, poti sa iti adaugi tu ce melodii vrei daca nu le gasesti in catalogul lor (pana la 50K!). Pretul este asemanator, interfata destul de ok, calitatea buna desi uneori, depinzand de ce asculti, ai zice ca a fost tras de pe reportofon (melodii vechi/nisa/f putin comerciale). Aici, intr-adevar Spotify ii ia fata. Usurinta in utilizare, albume/piese noi care parca se adauga mai rapid pe Spotify si acele Playlist-uri dedicate. Serios, sunt foarte bune. Au niste oameni angajati special pentru asta si se vede, niste curatori foarte buni. La Google Music, playlist-urile lasa de dorit.
Altfel, Deezer si Zonga nu am folosit niciodata. Am vazut doar cum arata ca interfata si mi-am dat seama ca nu sunt pentru mine, arata super depressing si sunt primitive, lasand la o partea continutul.
@Zuluf Cel mai probabil nu se va auzi si muzica de background, doar cea de pe aplicatia principala (se poate sa ma insel). Streaming prin PS4 direct este barebones, doar ce e minim necesar sa mearga. Daca vrei briz briz-uri, overalys, sunete, notificari, muzica iti trebuie placa e capturasi ceva OBS/Xsplit.