Single post: Spotify lansat in Romania!
-
Junior Member

Originally Posted by
Khufu
Ziceau unii la Rock FM, parca: "A venit Spotify in Romania, acum sa aiba lumea mai multa muzica proasta sa asculte". Lol, ce crispati. Daca nu ai gusturi, normal ca asculti porcarii. Exista genuri pentru toti, chiar si puristi.
Potatoes will potate. Nu e ca si cand Rock FM nu o mai da-n bon jovi sau eagles. Sau ii doare ca pe Spotify poti sa dai next daca nu vrei sa asculti nu-stiu-ce solo de cimpoi polinezian.

Originally Posted by
Khufu
@Zuluf Cel mai probabil nu se va auzi si muzica de background, doar cea de pe aplicatia principala (se poate sa ma insel). Streaming prin PS4 direct este barebones, doar ce e minim necesar sa mearga. Daca vrei briz briz-uri, overalys, sunete, notificari, muzica iti trebuie placa e capturasi ceva OBS/Xsplit.
Intr-adevar, nu se aude. Ceea ce are sens, daca stau sa ma gandesc si la conflictele de licenta care pot aparea si minimalismul softului de streaming inclus in PS. Teoretic exista un workaround, pot sa scot audio din Spotify de pe alt device si sa il bag in canalul de input din controller si sa activez include voicechat din meniul aplicatiei de streaming din PSN. O sa fie vag incomod sa am un jack in controller mereu dar cred ca pot sa aplic aceeasi solutie pe un alt controller decat cel pe care joc si aia e. Vorba ta, pacat ca n-avem overlays in direct (exista in sharefactory dar cred ca se poate face layering doar pentru chestii prerandate, nu cred ca are serviciu de editat live streaming).