Quote Originally Posted by nops66 View Post
Eu inteleg din toata povestea de mai sus ca omul a comandat in cunostinta de cauza un produs care a fost expus in showroom (din primul post al lui asa reiese) si acum face pe victima ca a primit un produs murdar si cu urme de uzura. Nu incerc sa iau apararea Altex, chiar mi se pare de bun-simt ca in situatia in care vinzi un produs expus in showroom macar sa-l cureti de praf.

@mamuron, sa ne spui si noua ce rezolvi cu plangerea civila pentru neglijenta in serviciu, abuz de incredere si alte asemnea contraventii, eventual si ce intelege judecatorul cu privire la inselaciune

PS: avocatul care te-a sfatuit sa procedezi cum ai descris mai sus, ori nu e avocat, ori vrea doar sa iti ia banii, ori exista doar in mintea ta.
Ai inteles gresit. Am spus ca am comandat de pe site si i-am rugat sa nu trimita resigilat, ca dupa cum ai vazut pe sitele lor - daca o sa faci un mic efort o sa vezi ca au reintrodus optiunea de a vedea in ce magazin este un obiect disponibil iar la unele obiecte chiar si starea lor, nou, expus in magazin, cu toate ca nici nu era nevoie sa punctez ca produsul sa fie sigilat si nou si daca doream sa cumpar un produs resigilat o faceam in cunostiinta de cauza simplu si rapid ma duceam in magazinele in care era expus.
Si dupa cum citesc se vede cum anunite persoane comuniste sunt cum intigrate ca un om cerebrar incearca sa expuna ce a patit, si puteti patii si voi, cum incearca sa rezolve situatia in care a fost pusa ma pune pe ganduri si imi certifica faptul ca ne meritam soarta sa fiim condusi de oameni gen psd-comunisti.

P.s. Ca sa dovedesc ca cererea in legatura cu jocul de ps4 far cry 5 nu era MILOGEALA l-am si cumparat culmea tot de la altex.