Single post: Street Fighter 4 - PS3
-
Junior Member
wow
chill guys ! stiu ca e la misto ( sau asa pare ), dar am intrebat nu am dat cu paru
. nu stiu ce am de dovedit si no offence dar nu are nicio valoare pt mine ca un tip sau cativa considera pe altul cel mai bun. eu sunt un tip ok, nu am niciun interes la cearta pe aici asa ca nu stiu ce nu ii convine tipului cu blanka. doar vr sa stiu daca tu ( minimize ), ai un loc specific pt piese si daca ai vb serios la faza cu best sagat player din romania ( sau overall nush, iar repet parea la misto dar asa am auzit, am intrebat nu am zis nimic urat nimanui ). pt tipul care are blanka la avatar, man nu am nimic cu tine si cu nimeni, imi plac fighterele f mult, joc din 93 si nu am sa iti dov tie nimic
. daca ma apuc sa zic ca eram nush cat de tare la nush ce fighter ( ex kof, mk, sf sau ff unde am o vaga impresie ca eram/sunt bunicel
) nu are nicio valoare, dar pot spune ca am 15 ani de experienta in spate, cu pauze logic atunci cand au disparut salile de la noi.
ms pt rep minimize si aallex, pt tipul cu blanka...frate, no offence ma intereseaza sa fie o atmosfera placuta, fair play si sa crestem in joc. stai calm ca nu ma bati tu pe mine asa rau incat sa ma las de fightere
relax. dar postul meu nu avea nimic care sa te enerveze/deranjeze. in skimb postul tau e cam aiurea si sincer nu am motive eu sa joc cu tine dupa postul ala. lasa sa joc eu cu cel mai bun din romania si sa pierd nu e prob, am ce invata, pot sa pierd si sa castig in viitor daca minimize e kiar asa bun. momentan am 4 zile de sf iv dar nu te gandi ca sunt vreun rupt care nu are stick acasa, nu a jucat toate kof-urile, sf-urile etc. daca tu sau alti tipi nu l ati batut nu imi zice nimic man. eu stiu cat de bun esti tu sau el sau voi cum joc eu ? am intrebat, pt ca la multi sunt bun = mediocru spre slab pt ce caut eu. tu ai dovedit ca esti mai destept ca mine
si ai zis pt ca nu l ati batut voi = cel mai bun din RO, f frumos, ggs. motivul pt care am intrebat strict partea cu best sagat/sf/ro este pt ca am auzit de el de la un prieten al unui prieten. el vroia un stick, iar minimize a zis ca ii vinde unu sau ii face rost. si doar parea ( repet din vorbele aluia nu o mai luati personal, iar minimize poate spune singur cv daca vr nu are nev de avocati
, eu doar am intrebat 2-3 kestii fiind prima data pe forum si intrand special din pasiune pt fightere si pt ca sf iv a iesit pe console si pc ) ca minimize e un tip f arogant si care se crede ( desi e imposibil de spus sau cel putin in mom asta abea sunt cativa care joaca ca e cel mai bun din RO la sf iv ). faptul ca ai zis citeste mai bine desi nu am spus nik aiurea ( minimize ), e o dovada de wow frate man sti cu cine vb !?
sau asa suna la mine dupa 4 ani de psihologie ( marea mea pasiune ).
ok am scris un mare roman, thumbs up pt oameni calmi, pt cei care nu ma injura aiurea ca nu am nik cu nimeni si pt cei care au citit tot
. joc cu oricine vr si e de treaba, nu ma der sa pierd cu un juc bun, nici sa dau un sfat daca cineva mai slab decat mine il cere. just fun si putina competitie. daca se poate intr o atmosfera ok, bine, nu tot bine. eu prefer vers de PC, pt ps3 trebe sa merg la un prieten si e mai complicat dar se rezolva cumva. booon, in week sunt la mare, undeva pe luni marti abea astept sa jucam!
aallex ( id-ul tau era de pc sau ps3 btw ) si minimize astept sa jucam si cu oricine vrea ( FARA SA SUFERE AIUREA
). last words cristian77 ( am verificat nicku inainte sa dau post
), joci cu blanka, sau pers de genul guile, zangief
. daca poti sa rasp calm e ok si apreciez daca nu, nu
. intreb pt ca vad avataru si pt ca aceste 3 pers sunt mai aparte in dictionarul meu de sf iv. ma int sa vad si care sunt cei de pe locul 2-5 in acest clasament de "best" playahs din RO ca sa stiu mai multe nume pt battle. eu voi fi best ROSE playah din RO, tot la caterinca evident
. ok glumesc, its just pure fun !
PACE !