Are dreptate Dj Mo...EA nu prea le are asa de bine cu portarile pentru console. Io stiu ca am jucat demo-ul de la Pro Street pe X360 si se misca foarte urat la cursa aceea cu Nissan. La cea cu BMW cat de cat mergea mai ok, era un pic si alta atmosfera, viteza mai mare, muzica buna si poate deaia mi s-a parut ca ruleaza un pic mai bine acolo. Acu am incercat si pe PS3 acelasi demo si ghiciti ce? se misca si mai prost! aproape ca iti este scarba sa te atingi de versiunea aia asa ca m-am intors la GT5P care merge ca uns . Stiu ca dintr-un demo nu trebuie sa iti faci o parere finala despre joc, ca poate in full ruleaza mai bine, dar in cazul celor de la EA nu cred. Mai au de invatat baietii, dar probabil ca au inceput sa angajeze deja personal calificat care se pricep mai bine la portarile astea. La PS3 cred ca mai au de lucru putin pana se vor invatat cu arhitectura procesorului, ca din ce am vazut si demo-ul la Skate mai agata prin "piscina" aia din joc. Dar ma rog...astea sunt jocuri de de acu jumatate de an, ramane de vazut ce fac anul acesta.

Cat despre masini...lista pare destul de ok dar nu este cea oficiala. Ce imi place de acolo cel mai mult cum suna este "Ferrari Enzo"