Ok. Ok. Ok. Mi-am zis in sinea mea..."Nu il cumpar! E mult hype, sa lasam sa treaca". Intru pe forum, sunt lovit din toate directiile cu poze, diferite unghiuri si stiluri, GoW in prim plan! (cam cum sunt spamati oamenii zi de zi pe FB cu poze care au ca personaj principal o pisica/caine, bebelus sau o farfurie de tocana cinstita). You know what? M-am dus in Altex, as vrea sa zic ca l-am luat de pe raft si m-am dus la casa, dar baiatul de la jocuri mi-a zis ca daca vreau GoW sa ma duc direct la casa. Zis si facut, mi-au adus jocul din spate, platit contactless (se stie) bagat in plasa. Instalat, dat drumul la stream si...5 ore mai taziu am iesit din el.

BaBaieti...jocul este chiar atat de bun pe cat il lauda oamenii. They are not bull****ting...I repeat...this is not a drill! Jocul asta e pe bune, LEGIT! Chiar nu ma asteptam sa arate asa bine si sa "se joace" asa bine. Controlul este foarte bine pus la punct, imi place acest nou stil care imi pare o combinatie de TLOU si DS. Este o gura de aer proaspat pentru serie si cred ca si cei mai puristi fani nu au cum sa hatereasca. Raspunde bine la comenzi, nu "agata", incercat atat pe PS vanilla cat si pe PRO. Vizual este mai mult decat un festin. Compresia de Twitch/Youtube nu ii face dreptate, sa fiti siguri de asta.

Joc pe dificultatea a 3a, vreau intr-adevar sa imi puna niste probleme, ceea ce a si facut. Nu vorbesc doar de bossi, chiar si "plebii" iti pot pune probleme mai ales ca sunt foarte pro-activi cand vine vorba de atacuri si vin in haita. Scutul si block-ul pe el este excelent implementat, ca sa nu mai vorbesc despre Axe-ul bumerang, that is the ****! Camera iti face feste uneori, dar nu este chiar asa deranjant incat sa iti provoace frustrari (cameramanul ramane putin in spate ). Nu dau spoilere, dar cand m-am intalnit cu primul "antagonist" si am vazut cum decurge intrevederea mi-am zis "wow". Kratos e un tata asa sever, de multe ori am crezut ca il ia la palme la cum il repede Atreus este chiar foarte bine executat ca personaj. Poti sa faci upgrade-uri atat pe Kratos (normal), cat si pe prichindel. Nu stiu daca se stiau aceste lucruri, pentru mine totul e nou pentru ca nu urmaresc trailere sau articole care sa imi dea spoilere de obicei, imi place sa descopar atunci cand joc.

Cam atat pana acum. M-am oprit ca nu vreau sa diluez experienta cu un maraton. Acest weekend nu poate sa fie mai bine plasat. Eu rar scriu despre jocuri, dar baietii astia au facut o treaba foarte buna si merita felicitati. Faceti-va un serviciu si luati acest joc. Jur pe rosu ca nu m-a platit nimeni sa scriu aceste randuri.