Au lansat azi patch 1.11 care rezolva problema cu dungile negre.

Quote Originally Posted by nutzule View Post
dupa ce ai jucat gow, vezi vreo asemanare?
Da si nu... Am vazut cateva asemanari de la inceput, dar nu inseamna ca jocurile seamana in esenta. Doar pentru ca perspectiva si ritmul seamana cu The Last of Us nu inseamna ca God of War seamana cu The Last of Us, pentru ca nu asta defineste niciunul dintre jocuri. Inseamna doar ca au ceva in comun.

Cat despre RPG, multi uita ca vine de la Role Playing Game, nu de la upgrades & progression system. Doar pentru ca ai nivele, inventar si skill points nu inseamna ca joci un RPG, ci un action game cu upgrades. Poate ma fac clar prin exemple:
Vampire: The Masquerade - Bloodlines e un RPG pur.
Witcher 3 e in principal un action game cu puternice elemente de roleplay.
Horizon: Zero Dawn e un action game cu usoare elemente de roleplay.
God of War / The Last of Us / Dark Souls au toate ceva in comun, intr-adevar: niciunul nu are nici cel mai mic element de roleplay. Nu iei decizii, nu influentezi povestea, nu iti construiesti tu personajul, nu ai libertatea sa procedezi altfel decat asa cum iti dicteaza linia narativa.

Combatul imi aminteste mai mult de vechile GoW decat de DS, sincer sa fiu. Au pastrat mecanica principala de "hit & dodge" (dodge instantaneu si fara sa depinzi de stamina), la care au adaugat atat de multe incat nici nu le poti descrie, dar in niciun caz nu luate din DS.