Quote Originally Posted by Mayhem View Post
Nu merge sa pui disclaimer ca cine posteaza orice cu caracter personal o face pe proprie răspundere pt. ca cg. ro nu proceseaza si nu administreaza date cu caracter personal?
Din pacate nu. Asa era dealtfel pana acum. GDPR-ul vine tocmai ca o "contra" la treaba asta, sa il faca raspunzator direct pe cel care "manipuleaza" datele. Nu uitati ca Facebook si-a luat cateva miliarde amenda in UE fix pe tema asta... iar scandalul din US cu Cambridge Analytica nu a facut altceva decat sa puna paie pe foc.

Corect Khufu! Pe mine ma tot plimba avocatul, contabilul nu stie nici el, clientii cu care lucrez ridica din umeri... si tot asa. Si daca pe online mai e cum mai e, sa vedeti ce impuneri sunt pt. cei care lucreaza "fizic" cu datele clientilor. Chiar sunt curios daca va exista cineva care chiar sa respecte toate cele. Adica, sincer... eu de exp. nu vad firmele sa instaleze filtre pe toate monitoarele, astfel incat sa nu poata fi vazute datele din anumite unghiuri. Hai ca un tocator de hartie nu e mare branza, dar unele reguli sunt chiar exagerate...