Single post: Ghidul unui utilizator Playstation... care si-a cumparat Xbox
-
Senior Member
Dintr-o discutie extrem de productiva cu un coleg pe un alt thread am realizat ca a mai trecut un an, si recent am trimis consola veche in service pentru un controller defect. In loc sa mi-l repare mi-au facut cei de la emag storno si am ales sa cumpar una noua (un slim) cu banii respectivi plus o mica diferenta.
Una peste alta, desi initial intentionasem sa cumpar un Xbone temporar pentru a juca doar cateva titluri, intre timp am ales sa pastrez si aceasta consola. o voi vinde doar daca ajung intr-o situatie disperata cu banii, dar altfel a meritat sa strang din fund cateva luni pentru ea.
Nu-mi vine sa cred ca spun asta despre EA, dar abonamentul EA access e poate cel mai bun abonament de gaming pe care l-am intalnit. Chiar daca nu toate jocurile sunt extraordinare, are o valoare foarte buna pentru cat platesti pe el. Gold-ul in mare parte la fel.
intre timp am descoperit si alte motive pentru care a fost ok sa am si Xbox, chiar daca in cazul in care ar trebui sa renunt la ceva, Xbox-ul probabil ar fi primul pe lista:
- Backwards Compatibility.
- Libraria de aplicatii video (acum e cam aceeasi cu cea de pe PS, dar la vremea respectiva avea cateva chestii in plus. Pe langa asta Hulu a scos serviciu de TV live cu toate canalele din State, si momentan e doar e Xbox optiunea asta).
- Sistemul de rewards (desi nu stiu daca odata cu trecerea la Microsoft Rewards se va schimba ceva).
- EA access (unde mai pui ca l-am luat cu aprox 80 de lei pe an de pe store-ul unguresc).
- Posibilitatea de a schimba regiunea cu usurinta si de avea acelasi cont pe mai multe adrese/tari.
- Supportul online (mi-au rezolvat toate problemele de fiecare data).
- Asta slim alb chiar arata dragut.
Din pacate in continuare nu pot spune ca are vreo exclusivitate care sa fie extraordinara, cel putin pentru mine, dar i-am gasit utilitate.