Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gaming cand esti parinte?
-
Why so serious ?
Asta cu al doilea copil e buna, dar e cale lunga pana acolo 
Faza cu joaca dupa ora 23:00-00:00 e ceva cam complicat, dat fiind faptul ca la 8 trebuie sa fiu la birou si ar fi indicat sa nu fiu chiar leguma acolo. Eu de regula ma joc zilnic sau odata la 2 zile, cam intre 19-21 + in weekend undeva la 2-3-5h per weekend (desi sunt weekenduri cand nu ma ating de consola, cum a fost asta de acum, sau weekenduri in care bag si 20h, cum a fost dupa lansarea God of War cand am renuntat la toate planurile
).
Sper sincer sa reusesc sa am timp si de asta, pentru ca am destui prieteni gameri cu copii care se joaca cu ei in brate sau pe jos pe langa ei (ii aud prin party) si totul este relativ ok.