Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Detroit: Become Human
-
Senior Member

Originally Posted by
bicky1310
Da-mi un exemplu de joc bun căruia i-a dat Angry Joe 6 sau mai putin. Ca ma mai uit si eu la el, da nu-mi aduc aminte de asa ceva. Poate am ratat review-ul ala si acum m-ai făcut curios.
Sunt multe nu am exemple clare acum, daca nu-i place lui cum arata meniul scade un punct, daca are Microtranzactii mai scade 2 puncte din oficiu ca la algebra, iar daca nici nu are 150 de ore campania si poveste de Witcher 3 mai scade un punct de control asa.
A fost reviewer-ul meu preferat multa vreme, inca sunt subscriber, dar de cand s-a apucat sa faca reviews la filme parca a innebunit, si-a transformat canalul in ciorba cu de toate.
Un joc bun nu este de nota 7, ca sa zici ca e Joe prea exigent si ii da 6, el fiind totusi un joc bun.
Sunt multe jocuri mediocre sau OK-ish de 6.5-7-7.5 carora le da 5 spre exemplu, doar asa ca-l apuca pe el.
Una e 6.5-7 pentru un joc mediocru spre ok, alta e 5. Nota 5 inseamna ca e o mizerie, nu mediocru.