Cred ca este vorba despre stergere (uitare) electronica. Daca nu iti dai datele cand cumperi ceva, atunci vanzatorul are dreptul sa nu iti vanda produsul.


Este treaba ta daca ceri cuiva sa iti stearga datele, iar acel cineva iti spune care vor fi consecintele, de exemplu nu iti mai vinde produse sau nu te mai primeste la cabinetul medical. Este alegerea ta. Trebuie sa te gandesti inainte la consecinte cand ceri "uitarea".

---------- Post added 27-05-2018 at 06:46 ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post

Corect Khufu! Pe mine ma tot plimba avocatul, contabilul nu stie nici el, clientii cu care lucrez ridica din umeri... si tot asa. Si daca pe online mai e cum mai e, sa vedeti ce impuneri sunt pt. cei care lucreaza "fizic" cu datele clientilor. Chiar sunt curios daca va exista cineva care chiar sa respecte toate cele. Adica, sincer... eu de exp. nu vad firmele sa instaleze filtre pe toate monitoarele, astfel incat sa nu poata fi vazute datele din anumite unghiuri. Hai ca un tocator de hartie nu e mare branza, dar unele reguli sunt chiar exagerate...

Nimeni nu stie nimic cum trebuie facut in conditiile in care toti cei implicati au avut la dispozitie 2 ani sa se pregateasca si sa se specializeze cum sa se conformeze prevederilor GDPR.