Testat putin ieri, mi se pare un amalgam de chestii. S-au gandit sa faca cate putin din fiecare (racing cu masini, barci, avioane), dar nu exceleaza la niciuna. Cam asa se intampla cand incerci sa faci mai multe chestii deodata. Daca voiam avioane, jucam alte simulatoare sau jocuri care au aceasta optiune, nu asteptam dupa The Crew 2.

Grafic arata okish, nimic wow. Dialogurile sunt platitudini ca in orice joc de fel, mi se pare ca astia care fac script-ul sunt aceeasi pentru toate jocurile. Tu esti un hipster nimeni in chiloti si cineva iti da o masina sa participi in prima cursa, desigur doar loan. Dupa, primesti vreo "rapciuga" care trage greu pana o upgradezi. Harta e mare, este un plus, aduce mult cu Test Drive Unlimited, doar ca acolo mi se parea mai frumoasa locatia. (si aici poti sa testezi masini pentru o perioada scurta de timp, ca sa vezi cum sunt masinile pe care nu ti le permiti inca). Nu inteleg decizia de a nu arata un cutscene normal cand vorbesc personaje, sau poate voiau sa ascunda niste animatii proaste. Pur si simlu parca ma uitam la un slide show cu poze de pe net in timp ce aia vorbeau pe fundal. Cadre cu masina din toate unghiurile, etc. Destul de arcade driving-ul, la masini cel putin, dar macar nu e ca la NFS cand NOS-ul te ajuta sa faci powerslide in viraje si sa zburzi peste tot.

Faza cu followers si alte prostioare sunt date de situatia actuala a oamenilor care fug dupa validare d-asta virutala. Un om cu scaun la cap este lasat cel putin rece de aceste "artificii". Voice acting, okish si el. Nu stiu, nu mi se pare care are nimic demn de luat in seama, din punctul meu de vedere. Cei care au jucat prima parte cu placere probabil ca il vor juca si pe acesta.