Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God of War (2018)
-
Member
God of War 4

Originally Posted by
chris diaz
@Starule, nu acuz pe nimeni de nimic. Doar imi dau cu parerea si nu am pretentia sa ma intelegi tu sau alti ! Am asa o vaga impresie ca te agiti de pomana, in conditiile in care eu eram dator cu un raspuns doar lui @ony81, initial, iar ulterior lui @wagram pentru bagat aiurea in seama, denaturarea vorbelor mele, cererea stergerii unei postari a mea, iar ulterior, trimiterea unui "Report" la unul din comentarii, pe motiv de offtopic.
Nu am incercat impunerea unui punct de vedere, ci doar am formulat o opinie.
Ce legatura au toate astea cu faptul ca, daca cumperi day 1 de la un magazin sau altul, primesti jocul avand coperta intr-o alta limba decat cea engleza?
Ce legatura au vorbele mele cu faptul ca, indiferent daca cumperi de la un magazin day 1 sau sh ulterior, primesti acelasi disc?
De unde stii ca banii economisiti, aia 100 de lei, nu-i sparge cu prietena intr-o zi, ori doar in cateva ore? Care-i logica unor asemenea presupuneri?
Monky, ar fi interesant de aflat cate console ps4 s-au vandut in Romania si care e procentul de cumparare a jocurilor exclusive de PS4, evident, tot in Romania.
Hai sa nu mai facem pe lupul moralist. Mi se pare cel putin aiurea sa pui problema asa intr-o tara in care 200+ ron inseamna o gramada de banuti pentru majoritatea poporului.
Cum a spus si Monky mai sus, daca iti permiti, foarte bine, felicitari insa, unii NU ISI PERMIT, de ce sa-i discriminam? Se incalca vreo lege prin faptul ca alegi varianta SH si cu diferenta mai cumperi un pampers la copil? Nu mai fiti incastrati in propriul univers, este gresit si uneori fatal(nu este cazul aici) acest mod de gandire.
Nu esti in masura sa judeci cum isi cheltuiesc altii banii pentru ca... motivele de mai sus.
Sa inteleg ca tu esti genul de om care n-a cumparat niciodata ceva SH? Daca da, felicitarile mele, te afli intr-un grup select de romanasi carora soarta le-a fost mai mult decat favorabila dar, chiar si asa, nu vad sensul sa epatezi pe un forum.
Sent from my iPhone using Tapatalk