Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Red Dead Redemption 2 / Online
-
Why so serious ?
Lumea se plange ca se renunta la bucati din SP doar pentru ca au vazut ca o misiune sau un heist sunt lasate pentru anumite editii de joc, dar trebuie sa va ganditi ca restul de sute de misiuni sunt disponibile.
Am facut si eu greseala in trecut sa iau nu mai stiu ce joc (parca un Assassins Creed) intr-o editie putin mai scumpa dar care avea o misiune sau 2 in plus, misiuni pe care nici macar nu am apucat sa le joc, pentru ca erau prea multe de facut si la un moment dat m-am plictisit de side quests.
Nu-mi fac probleme de niciun fel cu jocul, nici pe partea de SP si nici pe partea de MP. Mai ales daca fac vreun mod Battle Royale, sigur o sa joc fff mult timp si fara sa bag vreun ban extra in el. De fapt, daca ma gandesc mai bine, in GTA V de Xbox One luat day one nu am bagat nici macar 1 leu extra si am ajuns sa am peste 300h in MP + SP terminat complet.
Din ce am inteles, SP-ul din RDR 2 o sa fie mai mare decat cel din GTA V iar daca MP-ul e cel putin la fel ca cel din GTA Online + Battle Royale (in care am bagat deja zeci, poate sute de ore in PUBG) = win