Quote Originally Posted by Otman View Post
Da clar asa e, oricum eu daca ma pun sa-l joc il joc pentru poveste si atat, ca alte chesti in 2018 nu vad la el sa ma dea pe spate.
Nu stiu cum sa-ti zic dar nu sunt de acord cu mentalitatea asta. Jocul e inaintea vremurilor in care a fost lansat. Sunt lucruri old-school la el, adevarat dar sunt si f.multe lucuri pe care INCA nu le vezi in jocurile open-world din 2018, ca sa nu mai zic ca animatiile calului si calaritul in sine sunt peste Origins/Witcher 3, etc...
Plus ca jocul are niste detalii de numai la R* le vezi, toata fauna posibila de la muste si sobolani pana la ursi, praful volumetric care se ridica in aer, vantul care bate prin frunze si baltocile care se formeaza in urma furtunilor; furtuni care nu se compara cu nimic din ultimii ani. Sunt atat de "reale" incat chiar iti vine sa te adapostesti.
Shooting-ul e foarte precis (eu nu am folosit auto-aim-ul lor, am terminat de doua ori jocul pe free aim) si satisfacator iar physics engine-ul e tot
Euphoria, folosit in toate jocurile R* si o sa ai parte de momente unice, mai ales daca folosesti lasoul.