Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Postere jocuri - Postere Xbox 360
-
UberDude

Originally Posted by
BoDoPSX
asta ar fi sa iti faci o idee.
o sa puna poza dar sa ajunga :d
35x25 inch e huge

format din 9 bucati
cheers
Zomg! Deci si eu vreau sa fac rost de niste postere cat demici or fi nu prea ma intereseaza ci doar pozele stie cineva daca la PCGames inca mai dau postere ca am vazut una cu Assassin's Creed pe aici si ma intrebam.Si daca nu vreun site ceva? care asi putea da comanda or things like that , la un moment dat am vrut sa-mi fac singur copertile pentru jocuri dar marea mea problema este ca nu am imprimanta si mie rusine sa ma duc la tovarashi sa le cer color si dupa sa marc banu ca asi fii bulangiu ,si ma intrebam daca stiti cumva unde imi pot face un poster sau unde sa dau de un magazin in care ( spre exempli ) ma duc cu un cd cu poze sa-mi traga pe o nu stiu ce foaie.Astept un raspuns guys help me up!