It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Razy's Gaming Room - Action Figure and Games unboxing and presentation
Filmarea o aveam de cateva saptamani dar efectiv nu am reusit sa gasesc timp de editare asa ca am facut o mica pauza pana acum.
Am incercat un unghi nou de filmare pentru a putea beneficia mai mult de lumina naturala si am adaugat o a doua lumina in camera. Pe langa asta, am renuntat la filmarea cu obiectivul de macro (70-300) si m-am apropiat teribil de mult de subiect cu obiectivul standard (18-55) pentru cadrele de apropiere.
Totodata am incercat si o filmare handheld dar neavand obiectiv cu stabilizare optica, se vede imediat cand trec pe aceasta filmare. Am folosit partea de stabilizare video din Final Cut Pro X, dar nu face o super treaba. In viitor voi incerca sa filmez aceste cadre cu iPhone 8 pentru a beneficia de acel OIS, sperand ca nu voi vedea diferente prea mari dpdv al calitatii imaginii.
Din pacate inca nu am reusit sa elimin noise-ul, dar voi incerca sa gasesc solutii pentru iluminare mai buna pentru a putea scadea ISO-ul.
Despre statueta, ca sa spun cateva cuvinte, am luat-o de la comic con cu o mica reducere (110 lei) si...isi cam face banii. Imediat ce am scos-o din cutie am ramas cu un picior in mana, articulatia de la acel picior fiind putin mai "larga". Nu este o problema cand il tin in stand/raft, dar daca vrei sa o iei in mana se cam descompune.
Pe langa asta, arma a intrat destul de greu in mana dreapta, fiind nevoit sa o fortez putin, motiv pentru care cand am prezentat arma am scos-o cu tot cu mana, pentru a evita ruperea degetelor.
Inafara de asta, paint-ul arata destul de bine si overall este o statueta reusita.