Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
18-06-2018 13:21 #2090 SP
Senior Member

Originally Posted by
Se7en Fury
Eu nu cred că se trăiește mai bine acum, sunt 4 milioane de Români plecați în afară.
Romania are milioane de oameni si totusi nu au reusit sa faca o echipa de fotbal valabila, Islanda are 300 de mii de oameni si are o echipa ok ..prefer sa fiu o Romanie ca Islanda 
---------- Post added 18-06-2018 at 12:22 ----------

Originally Posted by
JohnnyUSA
Diferenta dintre mine si tine este ca eu am prins si vremurile bune, tu nu le-ai prins, esti mic de varsta, altfel n-ai pune nivelul de trai bun pe seama avansului tehnologic.
Habar n-ai ce inseamna trai bun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dupa amarul pe care il versi aici , ma indoiesc ca tu il cunosti , acel trai bun.. totul este relativ, inclusiv parerea de un trai bun 
eu am 34 tu ai 38 , ce sa zic , ai trait enorm in comunism