Single post: Battlefield V
-
Senior Member
Si eu cand spuneam ca nu mi se pare ok sa le dea moca (chiar si dupa ceva timp) sau la pret de nimic alora care cumpara Revolution fata de cei care au platit pre-order, first day, collector's, etc voi nimic
Asta e tactica lor in ultimii ani. Aduna cat aduna la inceput, apoi mai strang "maruntis" de pe urma celor care au ajuns tarziu la petrecere. Dar stiu, noi am platit, am avut access cu mult timp inainte, etc. I know the story. Thank you EA, very cool! 
Apoi te mai si pun sa faci toate prostiile pe harti ca sa dai unlock la nu stiu ce arme pe care le vezi la Jackfrags sau Westie si te gandesti, "clar, ce, eu sunt mai prostovan?, arma aia e super OP, o fac si eu". Si uite asa mai bagi ore in jocul lor. Pana una alta, EA a bagat bani CACALAU in curul streamerilor cu renume ca sa promoveze BF V. Ca sa va faceti o idee, Ninja ala, idolul copiilor si al Fornite-rilor de pretutindeni cere cam 10K pentru shoutout pe stream (promovare) si de la 20-30K in sus pentru a te binecuvanta cu prezenta lui in jocul tau. Deci va dati seama pe la ce sume se ajunge cu toata tarasenia.
Ma intreb, oare, jocul sa fie chiar asa slabut de trebuie sa ii bage pe astia la inaintare?