Single post: Ghid de cumpărături - jocuri și DLC-uri pentru Xbox One
-
Junior Member

Originally Posted by
nina
daca ai card de ro si il folosesti pentru prima data pe xbox e posibil sa poti cumpara direct cu cardul jocuri,subscriptii,dlc,filme daca folosesti adresa si ip(vpn) pe tara respectiva dar la scurt timp dupa cateva ore sau 1 zi nu mai merge sa folosesti cardul pe store microsoft
N-am mai trecut de ceva timp pe aici, dar vin cu update din perspectiva mea. De vreun an a trebuit sa imi fac card de debit la BT si in scurt imp a devenit cardul meu principal pentru cumparaturi online. L-am adaugat prima oara pe contul meu Microsoft prin account.microsoft.com pentru plati in US (deci cu adresa de facturare din US) acum vreo 10 luni, mi se pare, cand am si facut prima achizitie de pe MS Store, direct de pe Xbox One. A mers fara probleme. Vreau sa spun ca si pana in ziua de azi cardul acesta continua sa mearga fara probleme. Chiar acu cateva saptamani am cumparat 3 jocuri ieftinite unul dupa altul si totul a mers perfect. Nu pot concluziona daca BT are vreun avantaj sau cardul continua sa mearga pentru ca cei de la MS ii permit.