Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
Treaba ta ce crezi. Pentru mine PC-ul e net superior estetic si vizual ambelor console. Pentru tine o fi PS4 la care ai asteptat vreo 3 ani ca sa lanseze versiunea PRO sa poti avea o experienta decenta.
Hai ca m-ai facut curios. Ia pune, te rog, niste poze cu PC-ul (ca sa vad partea vizuala) si print screens din ceva program care sa arate ce configuratie ai, precum si ce rezolutie suporta monitorul tau. Desigur totul real si pentru asta o sa am nevoie de forumul deschis in postarile noastre, in toate pozele/print screens.

Daca nu pui asta, o sa ai report de la mine pentru trolling.

Ba chiar ti-as cere si o dovada ca ai cumparat macar 1 din jocurile pe care le tot faci de rahan pe forum de mai bine de 1 an de cand ne onorezi cu prezenta.

Ca fapt divers, PS4 (nu Pro) il tin strict pentru exclusivitati, pe care le joc in 1080p. Xbox One X-ul este pentru jocuri 4K (pe TV Sony E90) si in principiu pentru orice joc multiplatform sau multiplayer pe care-l joc, iar Nintendo Switch este pentru jocuri fun/on the go, pe cand PC-ul (un Macbook Pro) il tin pentru jocuri casual (Sims 4, Stardew Valley, Cities Skyline si altele de gen).