Single post: Red Dead Redemption 2 / Online
-
One Man Army
Nu am spus niciodata ca imi cumpar jocul pentru online. Si sunt de acord cu tine, intotdeauna am privit jocurile R* ca fiind in mare parte o experienta Single Player, cu poveste top notch, open world de toata frumusetea etc... E ca si orice alt joc, il joci, il rejoci, incerci eventuale alternative endings, deblochezi toate achivements/trophies, 100%... dupa care ce faci? Joci online. (cel putin eu asa fac)
Gta Online l-am jucat dupa ce am terminat aproape tot ce era de terminat pe partea de single player (mai ales ca partea de online a aparut dupa mai bine de 2-3 saptamani), si am jucat aproape zilnic cam un an de zile.. Si trebuie sa zic ca mi-a placut.. asta pana R* si-a dat arama pe fata si au inceput sa faca totul in online "pay to have" sau pentru unii, un grind imens (asta daca intentionezi sa faci totul legit) care ti-ar strica orice experienta de joc, fapt pentru care nu am mai atins online-ul acelui joc din 2014, de cand s-a lansat pe current gen si PC. Eu sper doar sa pot juca RDR2 si online, fara a fi nevoit sa dau sute de euro ca sa pot avea acces la content care de altfel este aproape imposibil de obtinut fara platescu.. singura alternativa fiind sa dedici tot timpul pe care il joci 'grinding for more money'. Primul RDR l-am jucat ani de zile de la lansare, a fost super fun sa joc online cu prietenii niste poker sau sa completam niste hideouts, sa devenim legend 5 (sau cum se chema) ca sa deblochezi calul cel mai rapid etc... (lucruri care in ziua de azi mai mult ca sigur ar fi vandute ca additional content, dlcs "gratis" dar care necesita un grind ametitor sau o solutie mai rapida care ti-o sugereaza ei: cardul de credit.)
Si in plus, problema cea mare este asta: Vrem inca un Red Dead Redemption: Undead Nightmare ca dlc sau niste content care ar trebui sa fie deja inclus in online fara a fi nevoit sa cumperi shark cards sau alte minuni ca sa le poti avea? Prefer sa platesc 20$ in plus pentru ceva ce merita cu adevarat, si nu pentru o caruta noua cu bling bling, roti de aur cu diamante si o noua cocioaba safe-house personala care o poti decora...insa si acolo sunt alti bani, alta distractie etc...
P.S.: Ca virgula pe langa subiect: Poate lumea a inceput deja sa uite ca R* ne-a promis un dlc single player pentru GTA V, gen ce a fost Episodes of Liberty City pentru GTA 4, dlc care nici in ziua de azi nu a venit, si nu cred ca va mai veni vreodata, pentru ca logic, e mult mai usor sa arunce niste content pe online, ca deh... de ce sa se chinuie sa munceasca si sa depuna efortul ca si cum ar munci practic la un alt joc cand defapt ei pot incasa mult mai bine pe efort putin?