Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Primatele care au iesit la protest au batut o fata jandarm de zici ca ma uitam la bestgore, nu la stirile nationale. Nu stiu ce au vrut sa demonstreze, dar imi placea sa cred ca macar jumatatea populatiei care nu a votat PSD este relativ civilizata.
LE: Cine plm merge la protest cu pruncul in brate? Senilii dracului.
iarta-ma ca-ti zic dar esti inca verde si necopt. nasol ce i s-a intamplat jandarmeritei batuta dar de cei care au luat-o in mecla sau pe coaste fara motiv nu ai de gand sa zici nimic?
sau ca slugoii astia care mananca din banii pe care eu si protestatarii ii platim la stat arunca cu gaze aleator in multime unde se afla batrani, copii, invalizi. de asta nu zici nimic?

si ce legatura are faptul ca mergi la protest cu propriul copil cu faptul ca esti senil? n-are nici o legatura. protestul este un drept constitutional si democratic. intr-o tara civilizata nu s-ar fi intamplat asa si poti sa mergi si cu nevasta gravida. la noi unde suntem inca sub semnul tovarasilor intr-adevar, e mai periculos. nu e vina femeii ca a venit la protest cu copilul ci al animalelor din jandarmerie/celor care au dat ordinul sa disperseze multimea prin violenta. daca tu crezi ca violentele au fost provocate exclusiv de cei din diaspora sau galeriile de fotbal esti naiv.