După opt ani de amânări, pelicula inspirată din seria de jocuri video Uncharted este gata să înceapă producţia
Într-un interviu acordat ThePlaylist.com, regizorul Shawn Levy a vorbit fanilor despre adaptarea jocului video Uncharted, proiect anunţat încă din 2010, amânat în mai multe rânduri. Levy a fost numit la cârma adaptării în 2016, iar un an mai târziu - după ce Mark Wahlberg a ocolit rolul central – actorul Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) a fost ales drept tânărul Nathan Drake. Filmul va fi, așadar, un prequel al celebrei serii de jocuri video.

„Avem acum un scenariu foarte bun şi pe starul filmului, Tom Holland. Rămâne să stabilim orarul de producţie şi distribuţia completă. De această dată pot spune că suntem cel mai aproape de linia de start. Şi este un film pe care abia aştept să îl fac!”, a declarat cineastul.

Mulţi dintre fanii jocului şi-au dorit să îl vadă pe starul lui Firefly, Nathan Fillion, în rolul lui Drake, însă realizatorii le-au trecut cu vederea cerinţele. Fillion a avut însă ocazia să intre în pielea protagonistului din Uncharted într-un scurtmetraj realizat de fani, care a fost bine primit şi care a atras o reacţie pozitivă chiar din partea vice-preşedintelui companiei realizatoare a lui Uncharted, Neil Druckmann. În producţia de 15 minute, regizată de Allan Ungar, a jucat şi Stephen Lang.