Quote Originally Posted by Espiritus View Post
RPCS3 e un emulator functional pentru jocurile de PS3, desi nu foarte reusit. Daca niste baieti intr-un garaj au reusit, teoretic este posibil ca si Sony sa reuseasca. Insa eu unul sunt destul de sigur ca nu le pasa de asa ceva in momentul de fata, mai ales ca pentru mai toate jocurile bune de pe PS3 deja au vandut remaster.
Deci daca s-a reusit un chinuit de emulator de ps3...e clar cand vezi ps4 emulator pe x86

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Post added 17-08-2018 at 19:09 ----------

Quote Originally Posted by MRC View Post
Nu sper nimic. Am ps3 am jucat tot ce ma interesa, am scos untul din el pana m-a plictisit, apoi am trecut pe ps4. Nu faceam decat sa aduc aici cateva teorii gasite pe net. Dar vad ca va atacati zici ca voi sunteti marii ingineri de la Harward care le stiu pe toate si in plus sunt platiti de Sony sa sustina imposibilitatea teoriei. Sunt si eu 95% ca sunt doar zvonuri false...dar mai las un 5% ca nu sunt Zeul it-ului si al softului sa le stiu pe toate.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tu vii cu zvoniri de gen si tot noi suntem de vina...dar te-ai gandit oare daca se putea nu facea de la inceput? Vezi xbox one si 360. E aceeasi chestie ..one e x86 si 360 e power pc ...deci adio compatibilitate

Sent from my iPhone using Tapatalk