Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
03-09-2018 23:53 #2876 SP
Senior Member
De-acord cu faptul ca polemica nu e buna, dar nu sunt "avocatul spiritului", e baiat mare.
Pe de alta parte, vorbind in dreptul meu, nu polemizam, discutam. Iar eu unul am facut-o cu referiri principiale si consider ca am argumentat cel putin decent. Nu am nimic cu nimeni, experienta profesionala m-a facut sa gandesc asa.
Exemplificand, eu nu ma bat cu nimeni.. ba mai mult in timp ce casierul numara monezile il rog (zambind, ca tot e lait motiv) sa nu se supere pe mine si sa transmita mai sus, mai departe, si tot asa. Ai sa razi poate, dar unii chiar apreciaza amuzati acest lucru, face parte din atributiile lor pana la urma?
Efect de domino. Putin, stiu, dar eu nu "ma pot razbuna" pe companie altfel.
In alta ordine de idei, ma bucur ca ai iesit la proteste, ca esti inteligent si iti alegi bataliile, ca iti pretuiesti cam singura moneda de schimb reala pe care o avem, si anume timpul, dar si eu ma bucur in egala masura ca nu sunt singur in aceste activitati
ba mai mult, chiar imi place sa merg si cu bicicleta.
Din fericire suntem toti diferiti, avem necesitati reale diferite, la fel cum avem asteptari si moduri diferite de a ne exprima si protesta.
Exact asta este motivul pentru care mentionam mai sus, ca nu prea ma bag in chestiuni de genul, mai ales pe net.
Dar sa fim sanatosi, zic, tot e cu ziceri azi..
in cele din urma ma bucur ca inca mai avem acest drept la exprimare. Sa vedem ce-o mai fi si dupa astia 2 ani ramasi, pana la alergeri.