Single post: Pro Evolution Soccer PES 2019
-
Senior Member
Sincer sa fiu, după ce am jucat azi vreo 7-8 meciuri tind să cred ca, totuși, FIFA va rămâne și pentru mine alegerea finala. Gameplayul mi se pare bun offline, dar foarte haotic online. Se ajunge la poartă de mult prea multe ori, iar portarii nu sunt foarte grozavi 1-1. Posesie e imposibil de făcut și pressingul e foarte similar cu FIFA adică agresiv. Cu capul, literally, nu am înțeles cum trebuie făcut. Am prins pe cineva care m-a rupt la cornere, nu am reușit să lovesc mingea primul niciodată.
Voi mai încerca, mi-am luat și option file. O sa mai caut și tutoriale caci nu știu nimic despre fazele fixe sau despre ce ziceam mai sus, loviturile de cap.
MyClub e mult mai fun în ideea că acolo chiar ai șanse să primești jucători mai buni dacă ai anumite rewards mai speciale. Eu îl am pe Messi și 2 jucători din echipa săptămânii, unul de 88 și unul de 96. Tot aici, la fel cum am precizat, am observat această dinamică de a ajunge imediat la poartă. Concluzia - scor final 1-10.
Dincolo de glumă chiar găsesc ca asta ar fi o problemă în special la echipele debalansate.
---------- Post added 06-09-2018 at 14:21 ----------
Eu nu prea găsesc jucători. Joacă cineva niște partide?
Scuze de double post