@ JohnnyUSA - eu nu am zis că e jocul prost, ci dimpotrivă, e bun, cu precizările de mai sus pe care mi le mențin.

Cât despre tactică, joc myClub și, ca atare, sunt relativ limitat.

Acei natarai de care zici tu am observat că sunt omniprezenți, absolut ca la FIFA. E ceva normal dacă stai să te gândești, fiecare vrea să profite de joc într-un fel sau altul.

Altfel, nu sunt deloc un fan FIFA cu creierii terci care nu mai vede alt simulator. Nici nu aș fi dat 60 usd probabil pe PES în condițiile de mai sus. În plus de asta, am amintiri foarte frumoase cu PES 5 și, mai ales, 6. La cel din urmă am reușit să fiu campion în, cred eu, prima ligă organizată de către PES Romania. Am și editat câteva fețe de jucători români în RPES la vremea respectiva. [emoji4] (acolo aveam alt nickname, waazup531)

Așadar, nu sunt străini de jocul celor de la Konami câtuși de puțin și cu siguranță nu sunt un hater PES. Ce am scris a fost obiectiv din perspectiva experienței mele care, așa cum am precizat, este limitată la un număr redus de jocuri.

Ps: am cumpărat deja option file de pe PES Universe. Nu știu dacă acelea sunt cele mai bune, dar au funcționat exact ca în tutorialele de pe net, din prima. Din ce am jucat cu echipele teoretic nelicențiate, acum arată foarte bine. Eu unul cred că merita 5 usd pentru un an de updates.

Sent from my iPhone using Tapatalk