Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield V
-
Senior Member

Originally Posted by
nina
am testat 5 min beta si i-am dat delete ca atat de mult mi-a placut
am jucat pe clasa assault si de cate ori apasam sa trag fiindca era automat chiar daca tineam 1 sec mi se ducea arma in sus si trageam ca la nunta
o fi mai greu de controlat sau trebuia sa fac eu modificare la sensibilitate?
Trebuie sa-ti faci upgrade la arma, iar acolo ai si stabilitate verticala/orizontala , imprastierea golantelor.. tras cu tinta la ochi si altele depinde in functie de ce alegi , daca jucai cu medicul era mai ok arma aia.
---------- Post added 11-09-2018 at 10:06 ----------

Originally Posted by
Zero
Are legatura cu faptul ca nimic nu merge bine in joc, ca au luat un joc bun (BF1), au trantit un alt skin, au luat tot ce era bun in BF1, au aruncat la gunoi si au venit cu altceva total deplasat si mediocru.
problema e ca au schimbat si nu au terminat.. jocul e bun , ai incercat un beta test care defapt este un alfa +
---------- Post added 11-09-2018 at 10:07 ----------

Originally Posted by
Darthstone
Aveam pe lista BF1 sa il iau cu tot cu season pass, dar daca tot asa e ca V, atunci nu stiu ce sa zic.
BF1 e diferit si in primul rand terminat, in ceea ce priveste partea de soft, BF V cred ca o sa fie gata prin ianuarie / februarie ca si soft ( eu sper sa ne faca o bucurie si sa termine cu majoritatea bugurilor pana in noiembrie.. )