Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
Cum naiba nu vi se pare mai comod pe PS Store de RO? Bagi cardul, bam-bam, 10 secunde si ai luat jocul. Nu te mai complici cu adrese straine, carduri valorice care sunt cu $5 mai putin decat ce vrei tu sa-ti iei asa ca tre sa iei doua, stai cu mailuri si cu kk la popou ca poate ti-o da teapa cdkeys.com sau de unde se mai iau (luam de pe amazon, era ok, dar nu toti iau de acolo).

Si da, numarul de romani figurati pe PSN e super mic, dar si din cauza ca multi inca avem conturile vechi, inscrise pe UK sau US, si nu vrem sa trecem pe cont nou de RO ca tinem la trofeele alea (stupid, stiu, dar ma numar printre ei). Asa ca am alt cont separat de RO de pe care fac purchase, si le joc pe contul main de UK. Daca toti am face asta, probabil ca s-ar echilibra situatia. Iar scuza cu restrictia de la banca e lame, rezolvi si fara telefon daca ai internet banking, iar daca nu ai, iti ia 3 minute convorbirea aia. Mi se pare mai convenabil decat sa stai cu carduri valorice. Si nici cine stie ce restrictii nu am vazut, decat in cazul US vs RO, care de fapt e US vs ORICE.

Cat despre localizari, mai da-le-n ma-sa.
Nu e scuza. Prin internet banking nu a mers si sa sun eu la banca daca mi se scoala duminica la 12 noaptea sa-mi iau x joc e absurd. Poate acum s-au pus lucrurile pe roate dar deja e prea tarziu pt mine. Oferta e cel mai important lucru pt mine iar PS store-ul US e muuuult peste ce avem noi aici. E la fel ca si pe Netflix.
Scuza ca e greu sa bagi carduri valorice e lame si oricum sunt o GRAMADA de site-uri unde ai reduceri si care sunt de incredere. Eu de ex. folosesc de f.mult timp gamecarddelivery.com