Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Sunt absolut blown away de munca titanica depusa doar pentru aceste ~ 200 de specii de animale + multe activitati, asta pe langa povestea jocului, harta si interactiunile dintre oameni.

E genul de feature list de la un MMORPG, doar ca ei evident ca il vor bibili bine de tot si atentie la detalii. Asemenea chestii dureaza ani de zile pana le faci
Cum a zis si clovnusor, R* au ajuns sa fie Scrooge McDuck al gaming-ului. Sa nu mai spun ca asta e primul joc R* pe generatia asta (GTA fiind doar port de la old gen > current gen, deci oricum un joc gandit in primul rand pentru hardware-ul PS3 si X360) si jocurile R* mereu au revolutionat cate ceva si setat noi standarde in industria gaming-ului. Am urmarit zeci de videos & podcasts pe youtube de la N oameni care au apucat sa joace/vada 2 ore de demo si care vorbesc despre ce au vazut. Eu unul am asteptari mai mari decat am avut la lansarea GTA V (care m-a lasat usor dezamagit) insa ce am auzit/vazut pana acum este exact jocul pe care l-am asteptat. Singurele jocuri la care m-a lasat inima sa dau pre-order au fost mereu jocurile R* tocmai pentru ca ridica stacheta din ce in ce mai mult si "consumer-ul" stie asta. Ultimate Edition pre-ordered btw .
Sa nu mai zic ca ~200 de specii de animale sunt cu mult peste numarul RDR1 (50 specii) si GTA V (28 animale din care 15 specii de catei). Zilele astea ar trebui sa aflam ca "the game went gold" si poate odata cu asta primim si gameplay trailer #2 la care astept de mai bine de o luna.